DyslexiJuristen
DyslexiJuristen
Jennie Kaisdotter

VERKLIGEN Inte gjord för vabb..

Missförstå mig inte. INGET går före lilleman och hans hälsa.

Men detta med att vara hemma är VERKLIGEN inte min grej.

Redan när lilleman var 11 dagar gammal så hade jag fått nog av mammaledigheten och han blev min lilla Gotabebis⚖️❤️

Å så var det hela första året. Såklart fick mitt arbete anpassas efter honom, men han har alltid hängt med mig på alla mina projekt.

Men nu när han är större är det svårare att komma till ro att arbeta, fast han leker superbra själv. Men det blir endast att man gör det som är mest akut och resten får jag jobba ikapp när jag är tillbaka på kontoret.

Men detta att inte kunna arbeta i den utsträckning jag vill gör något med mig. Det sista vabb-tillfällena har jag fått extrema maganfall. Det krampar i hela kroppen och värst är det i övre delen av magen och gör så ont att allt jag kan koncentrera mig på är andningen. Som tur är så håller kramperna inte i sig så länge men efteråt blir jag trött i dagar. Har varit i kontakt med en läkare som talade om för mig (som jag redan visste) att det beror på stress.

Galet att brinna så mycket för sitt arbete att jag bli påverkad fysiskt när jag inte kan utföra det i den utsträckning som jag vill och önskar.

Trots kramperna, känner jag mig otroligt lottad att ha byggt upp en juristbyrå från grunden och jag vet att Vi är något att räkna med👊🏻⚖️

Imorgon är det vabb som gäller och jag hoppas att lillemans näsa slutar att rinna.

Nu är det serier som gäller!

#vabb
#ingenro
#villarbeta
#baksidan
#stress
#lillemangårföreallt ❤️

Gillar

Kommentarer