DyslexiJuristen
DyslexiJuristen
Jennie Kaisdotter

Morgondagens schema👊🏻⚖️👩🏻‍⚖️

Imorgon ska jag för sista gången gå igenom stämningen om fastigheten. Allt är färdigt, dock är bevisuppgiften lite trixig eftersom flertalet av dessa nödvändiga förbättringsåtgärder ligger långt tillbaka i tiden, vilket kan ställa till det en hel del. Men den blir klar imorgon för att skickas in.

Sen ska jag upprätta en anmälan till JO, det ska bli spännande och min första. Jag förväntar mig inga stordåd, men vissa saker som myndigheter utsätter dom enskilda för, kan man bara inte blunda för.

Sen har jag ett familjemål där jag ska besvara ett brev, så utkastet ska skickas till min huvudman för genomgång imorgon. Det är aldrig roligt när två föräldrar bråkar över barnen, och fast att man som vuxen försöker att inte involvera barnen så skulle jag säga att barn är många gånger mycket smartare än vad vi tror och känner på sig allt. Vilket kan skapa en otrygghet och en ond spiral. Så i dessa mål, särskilt när innan process, är det extremt viktigt att jag såsom ombud håller en god ton och att vi ombud verkligen försöker få till en lösning innan det behöver gå så långt som till domstol.

ÄLSKAR måndagar, då man kickar igång veckan och styr upp vad som måste ske!

Allt gott ❤️⚖️👩🏻‍⚖️

#jobb
#entepreneur
#entreprenör
#lovewhatyoudo
#juridik
#jurist
#schema
#måndagar❤️
#juristbyrå

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229