DyslexiJuristen
DyslexiJuristen
Jennie Kaisdotter

Jag och mitt hetsiga humör..🤦🏻‍♀️

Idag har mitt hetsiga humör gjort två saker, alltså inte jag nu utan hetsfia.

Först och främst blir jag kritiserad av en klients kompis. Att bli kritiserad och ifrågasatt tillhör vardagen, men när kompisen tror sig veta bättre utan ha backning för det han påstår sig är rätt, blir jag lite hetsig. Till exempel kallade han mitt utkast för ”flan” ingen aning om vad det betyder och han förklarade sig inte heller, utan talade bara om för mig att han ville ha med andra saker, saker som vi inte kan styrka med bevis eller som för den delen är relevant, helt enkelt påståenden. Värdeord samt påstående är jag ytterst försiktig med i mina texter. Så det gick jag inte med på och jag tror på riktigt jag skickat honom 9 e-postmeddelanden bara idag.

Sen, precis innan hemgång, påstod en person att jag hade sagt och skrivit att en av våra verksamheter skulle skötas på ett visst sätt, och att en administrativ tjänst skulle sägas upp.

Jag svarade direkt att personen har blandat ihop verksamheterna och att det inte alls är så. Men shit fick jag. Jag hade skrivit så som personen påstod. Nu handlar det inte om något värre än att vi beställer tjänsten en gång till. Men hela grejen att jag direkt ska bli hetsig.

Samtidigt älskar jag den sidan av mig, direkt attackerar problemet och hittar en lösning. Men just idag var hetsfia mindre hjälpsam🙈

Så skönt att vara tillbaka på kontoret. Älskar verkligen mitt arbete⚖️👩🏻‍⚖️

#hetsfia
#lovewhatyoudo
#entepreneur
#tillbaka

Gillar

Kommentarer