DyslexiJuristen
DyslexiJuristen
Jennie Kaisdotter

En svår dag idag

Idag besökte lilleman BVC för sin 2,5 års kontroll och sköterskan misstänker att han antingen har autism, Aspbergers eller ADHD. Anledningen till är för att han oftast inte vill leka tillsammans med dom andra barnen, gillar inte dagissamlingen, och är mest intresserad utav saker han gillar såsom bilar, båtar, tåg (ja, allt som rör på sig..).

Blev helt förtvivlad. Men sen mest arg.

Alla pratar så mycket att barn ska få vara sina egna individer och utvecklas i sin takt och allt det där, å så får han såna misstankar riktade mot sig efter att han visat noll intresse för en platsko.. ?

Jag tycker han är fantastiskt som har en egen vilja, vet vad han tycker om och inte ”rättar” sig efter den stora massan.

#barn
#minson
#egenvilja
#fantastisk
#❤️

  • Familj

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Massa kramar till er! <3
nouw.com/emmaengstrom
DyslexiJuristen
DyslexiJuristen,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ett klokt barn med egen vilja 👍
nouw.com/stenhagenbettan
Mashiara
Mashiara,
Men va!? Varför skulle han ha diagnos bara för att han inte gillar samlingar eller leka med andra? Av erfarenhet av 10år som förskolelärare så är det vanligare än vad många tror. Alla är inte intresserade vid 2-3år att leka med andra barn utan börjar intressera sig av det runt 4. Många håller sig lite själva men är med på avstånd.
Bara för att han är intresserad av det som rör sig behöver han väl Absolut inte ha diagnos för. Vissa gillar bara pyssel och vissa gillar bilar.
Sjukaste jag hört!
nouw.com/mashiara