DyslexiJuristen
DyslexiJuristen
Jennie Kaisdotter

Det där med barnuppfostran..

Storasyster har det lite tufft i skolan.

Hon är alltid gillat att bestämma över leken, och stundtals lite för mycket. Så det har varit en stående diskussion här hemma. Men desto äldre hon blir desto mer problem blir detta med bestämmandet. Nu börjar dom andra barnen tydligt säga till och då blir det konflikt direkt.

Sen har hon noll respekt för sin lärare. Flamsar och pratar under lektionstid och fortsätter trots läraren gång på gång säger till.

Här hemma beter hon sig som en ängel. Vi pratar om detta dagligen. Jag drar in på allt skoj, tills det blir en ändring i skolan. Det har blivit ändring med kompisarna men inte med att lyssna på läraren.

Jag har daglig kontakt med läraren. Jag har erbjudit mig ett flertal gånger att sitta med i klassrummet men blir nekad gång på gång. Läraren tror att det inte blir någon effekt och att jag kommer bara störa de andra barnen, eftersom dom kommer undra varför jag är där.

Jag är av en annan uppfattning. Dels för att jag naturligtvis hade talat om för barnen varför jag var där, dels för jag tänkte inte bara komma en gång, utan några gånger i veckan några timmar per tillfälle. Men läraren fortsätter att säga nej.

Så jag känner mig lite bakbunden. Här hemma är ju allt bra och där hon inte sköter sig får jag inte lov att komma med.

#barn
#skola

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229