DyslexiJuristen
DyslexiJuristen
Jennie Kaisdotter

Bråk

Började redan igår kväll, fick ett mindre trevligt beslut och då har jag ändå anlitat ett bolag för den här tjänsten men det gick inget vidare, eller inte alls skulle jag säga.. Ska man ha något gjort rätt, får man göra det själv. Så är det tyvärr, tråkigt nog.

Sen avlöpte det ena bråket efter det andra. Antagligen mest för mitt tålamod med andra personer just nu är lika med noll. Jag sitter i styrelsen i 4 bolag och arbetar även aktivt med ett annat bolag.. Att arbeta ihop med många människor som har olika arbetssätt/viljor och olika förmågor till att lösa problem har jag vant mig vid, men konflikterna kan ibland inte undvikas, och idag kom alla samtidigt.


Mina kollegor kallar mig ibland lite skämtsamt för IceLady men idag sa ena kollegan att en ny era är på intåg "JärnJennie" JJ, passar mig bra tror jag.

Jag har, för att få en bättre förståelse för personerna jag arbetar med, läst boken "Omgiven av idioter". Förstår att boken är en förenkling och inte så djupgående men den har ändå hjälpt mig förstå hur jag ska kommunicera med vissa för att nå fram bättre.

Roligt också att analysera sig själv, och sina kollegor. Jag har ett mycket rött beteende men även mycket blått (förutom efter ett par glas bubbel då jag är helgul), vilket jag tycker är den bästa kombon man kan ha. Jag är driven, målinriktad, ambitiös men även korrekt, logisk och konservativ.

Mitt röda beteende gör många gånger att jag framstår som kontorsbitchen och personer runt omkring mig finner mig antagligen otroligt (i vissa fall) dominant och aggressiv, men det är väl antagligen för att dom är mestadels gröna och konflikträdda, och tycker då att jag är sjukt obekväm, men det kan jag ta. Är där för att göra ett bra jobb, och vet exakt vad jag vill med mitt bolagsengagemang.


Only the sky is my limit. Om ens det.


  • Me

Gillar

Kommentarer